DB Video „sleteo“ na Kipar

Nakon uobičajane pauze u periodu novogodišnjih praznika, DB Video nastavlja vredno sa radom. I ovu godinu, kao i prethodne 3, započinjemo prateći pripreme FK Vojvodina iz Novog Sada. Za razliku od ranijih godina, kada je klub  završni deo priprema za nastavak sezone sprovodio u Turskoj, ovog puta kao destinacija izabran je Kipar.

Igrači zajedno sa stručnim štabom stigli su u Larnaku 18. januara,  i smešteni su u hotelu „Radisson Blu“. Samo 2 dana kasnije odigrali su i prvi kontrolni meč protiv beogradskog Voždovca. Slavile su „Lale“ nakon preokreta rezultatom 2:1.
Medijska pratnja doputovala je danas, 21. januara, i nalazimmo se u hotelu „Best Western Plus Larco Hotel“, udaljenom oko 3km od Radisson Blu-a. Medijski „crew“ čine snimatelj Goran Filipović i novinar Lazar Karanov (RTV), Lazar Kurteš (NovosadskaTV), Aleksandar Milošević (Mozzart Sport), Lazo Bakmaz (Dnevnik), Nenad Mihajlović (zvanični fotograf FK Vojvodina) i Branimir Biga (DB Video).
Vojvodina će u narednom periodu odigrati još 3 kontrolne utakmice, čiji termini će biti naknadno saopšteni. Sve utakmice koje se budu radile u direktnom prenosu, moći ćete gledati na našem YouTube kanalu.
Objavljeno: 21. 01. 2024.

Ukupno pregleda: 50

Podelite sa drugima!