Karađorđevčani minimalcem protiv Jedinstva iz Vlajkovca (FOTO)

Danas je nastavljen šampionat u Vojvođanskoj fudbalskoj ligi grupa istok. Po najavama jedan od najzanimljivijih mečeva trebao je da bude u Banatkom Karađorđevu gde je Jedinstvo dočekalo imenjaka iz Vlajkovca. Domaćini su na kraju odneli pobedu rezultatom 1:0.

U prvom poluvremenu na samom početku, gosti su stvorili dve prilike posle kontra napada. U 15. minutu dobar slobodan udarac izveo je domaći igrač Đorđe Korać, ali je lopta otišla tik preko prečke. 5 minuta kasnije isti igrač je šutirao sa slične razdaljine, golman gostiju Marko Donović je odbio loptu, ali je posle gužve u gol loptu sproveo Milan Turkulj. U drugom poluvremenu bilo je prilika sa obe strane, ali mreže su mirovale.

Banatsko Karađorđevo
Gledalaca: 300
Sudije: Nikola Rankov (Kikinda), Ivan Stojadinov (Kikinda), Miloš Markov (Zrenjanin). Delegat utakmice je bio Radomir Vukosavljević (Kovin).
Jedinstvo (Banatsko Karađorđevo): Savkov, Grban, Korać, Kovačević, Kockar (Puškaš), Vukojević (Jeftić), Zekanović (Marinac), Mitrović (Dapčević), Turkulj, Dačić, Babić.
Jedinstvo (Vlajkovac): Donović, Tešić (Stanisavljev), Kojić, Milićević (Jevtić), Graure, Vranić, Sekulić (Petrović), Jankov (Petrović), Ćirka, Necin, Mišović.
Danas su odigrane još dve utakmice pored pomenute. Sloboda je u Novim Kozarcima savladala Radnički iz Kovina sa 4:1, a BAK je u Beloj Crkvi poražen od Budućnosti iz Srpske Crnje rezultatom 1:3.

FOTO: Marija PANTOŠ
Objavljeno: 02. 03. 2024.

Ukupno pregleda: 128

Podelite sa drugima!