Kovačević matirao Želju u nadoknadi vremena

U sklopu 21. kola Srpske lige grupa Vojvodina ekipa Radničkog savladala je Železničar iz Inđije sa 1:0 i tim nastavila kontinuitet dobrih igara.

Pred oko 500 ljubitelja fudbala po vremenu koje se može poželeti za fudbal viđena je jedna zanimljiva fudbalska predstava. Gosti su prvi put zapretili u 25. minutu kada je, nakon centaršuta sa desne strane, lopta stigla do Radmana koji je glavom uputio šut, ali je domaći golman Đekić sjajno reagovao.

Vladan Đekić – golman Radničkog

U finišu prvog  poluvremena Strahinja Borisavljević je sa 30 metara izveo slobodan udarac, snažno i precizno šutirao, ali je golman gostuju Krivokuća sjajno odbranio.
U drugom delu Radnički je nastavio sa napadima. Na samom startu drugog dela dve greške odbrane gostiju, ali to nisu iskoristili Marko Kovačević i Strahinja Borisavljević.
U zaustavnom vremenu, nakon greške u odbrani gostiju, na scenu stupa Kovačević  koji loptu povlači po desnoj strani i na ogromno oduševljenje publike i navijača pogađa suprotan ugao golmana Krivokuće.

U timu Železničara bio je i bivši reprezentativac Miralem Sulejmani

FK RADNIČKI ZRENJANIN: Đekić, Marković (Provči), Pelemiš, Nikolić (Stepančev), Topić, Vrbljanac, Stevanović, Mitrović, Kovačević, Milanović (Gardinovački) i Borisavljević.
FK  ŽELEZNIČAR:  Krivokuća, Saračević, Bošnjak, Radman (Đokić), Volarević, Ivelja, Živanović, Jaćinović, Sulejmani (Bosnić), Trbović (Grković) i Miljević (Maodoš).

Trener Radničkog Zoran Levnaić

Objavljeno: 07. 04. 2024.

Ukupno pregleda: 52

Podelite sa drugima!