Livaja: Biće zanimljivo proleće

Predstojećeg vikenda nastavlja se takmičenje u Srpskim fudbalskim ligama. Jedan od klubova koji je obeležilo prolećni deo prvenstva na srpskoligaškom severu je ekipa Železničara iz Inđije. Ekipa koja se u ovom rangu takmiči premijerno zauzela je drugu poziciju. Inđijci imaju skor od osam pobeda, dva poraza i pet remija što je dovoljno za 29 bodova. Prvoplasirani Sloven ima 4 boda vise. U prvom prolećnom kolu Železničar dočekuje ekipu Podunavca iz Belegiša, a ta utakmica će se zbog radova na terenu u Inđiji igrati na stadionu Starog Grada u Bačkoj Palanci.
Ambicije su najviše, ali nema pritiska da budemo prvaci. Letos kada smo ušli u ligu cilj je bio da opstanemo, ali posle dobrih igara naravno da su i ambicije porasle. Biće zanimljivo prvenstvo, svi su se pojačali, tako da treba očekivati niz zanimljivih utakmica. Prvu utakmicu igramo protiv Podunavca, zbog radova na terenu u Inđiji bićemo domaćini u Bačkoj Palanci na stadionu sa veštačkom travom. Dobro ćemo se pripremiti za taj meč i očekujem dobar rezultat – rekao je Vladimir Livaja, trener Železničara iz Inđije.
Utakmica između Železničara i Podunavca igra se u Bačkoj Palanci u subotu od 14,30. Obezbeđen je i direktan prenos na youtube kanalu DB Video, koji možete pratiti putem ovog linka.
Bilans prelaznog roka u Železničaru – Došli: Sudžum (Jadran), Ivelja (1. Maj), Bošnjak (Jedinstvo), Sulejmani (Jang Bojs), Vasilić (Lokomotiva); – Otišli: Trkulja, Radoičić, Šahurić, Nikolić, Vuković, Kaurin, Brajić.

Objavljeno: 28. 02. 2024.

Ukupno pregleda: 99

Podelite sa drugima!