Naftagas pronašao pravu forumu? (VIDEO)

Fudbaleri elemirskog Naftagasa slavili su na domaćem terenu protiv pančevačkog Dinama u okviru 22. kola Srpske lige Vojvodina sa 3:0. Ovo je druga utakmica za redom u kojoj ekipa iz Elemira postiže 3 gola.

Naftagas je u ovu utakmicu ušao osokoljen pobedom u prethodnom kolu nad Podrunavcem iz Belegiša rezultatom 3:1, dok je Dinamo remizirao sa Hajdukom iz Kule rezultatom 0:0. A već na samom startu imali su domaći razlog za slavlje kada je evrogol postigao Aleksandar Čigoja koji je natrčao na odbijenu loptu i smestio u gornji levi ugao Markovićevog gola i, što bi se u narodu reklo, skinuo paučinu. Na narednu promenu rezultata čekalo se čitavih 40 minuta. Nakon prekida, Bačvanski centrita u šesnaesterac, a najbolje se snalazi Samardžić i sprovodi loptu glavom u gol pančevaca za 2:0. Konačnih 3:0 postavlja Stefan Popov u 87. minutu. Isti igrač imao je 2 prilike pre ovog pogotka da se upiše u listu strelaca. Prvi put ga je u tome sprečio Jovan Bogdanović a drugi put nakon sjajnog šuta pogađa stativu. Gosti na ovom susretu gotovo da nisu imali pravu priliku da savladaju Nikolu Galina, čuvara mreže domaće ekipe. Ovo je Naftagasu 3. pobeda u poslednjih 5 utakmica, uz 1 remi i 1 poraz. Sa druge strane, Dinamo učinak je 2 pobede, 2 poraza i 1 remi.

U nedelju će se u okviru redovnog 23. kola Naftagas otisnuti put Šajkaša „na noge“ Borcu, a Dinamo ima teško domaćinstvo protiv prvoplasiranog Slovena.

Objavljeno: 12. 04. 2024.

Ukupno pregleda: 42

Podelite sa drugima!