Naftagas slavio u lokalnom derbiju – 26. kolo Srpske lige grupa Vojvodina (VIDEO)

Odigrano je 26. kolo Srpske lige grupa Vojvodina. U jednom od najzanimljivijih mečeva kola ekipa Naftagasa je u Elemiru savladala zrenjaninski Radnički sa 4:1.

Miloš Savanović je u 27. minutu probio po desnoj strani, na drugoj stativi odigrao za Stefana Popova koji je loptu sproveo u mrežu i doneo veliku radost domaćim navijačima. U 34. minutu sa sredine terena Pelemiš šalje dobru loptu u šesnaesterac, ona stiže do Provčija a on je odmah šalje do Kovačevića koji izjednačuje na 1:1. U samom finišu prvog poluvremena Uroš Markoski asistira za raspoloženog Miloša Savanovića koji sa ivice šesnaesterca pogađa za 2:1. U 63. minutu Uroš Markoski preseca akciju Radničkog, daje loptu Svanoviću koji izlazi 1 na 1 sa Vladanom Đekićem i donosi prednost Naftašima od 3:1. U 86. minutu Pelemiš u šesnaestercu ruši brzonogog Savanovića, sudija Belić opravdano pokazuje na najstrožu kaznu. Penal izvodi iskusni Milivojev, koji je u igru ušao umesto Popova, i pogađa za konačnih 4:1 za Naftagas.

U ostalim utakmicama kola postignuti su sledeći rezultati: Borac (Šajkaš) – Dinamo (Pa) 0:1, Podunavac – Kabel 4:0, OFK Kikinda – Tisa 1:3, GFK Sloven – OFK Bačka 4:1, Naftagas – Radnički (Zr) 4:1, Hajduk (K) – Prvi maj 3:0, Jedinstvo (SP) – Železničar (I) 1:1, OFK Bečej – Omladinac (NB) 0:0.

Objavljeno: 05. 05. 2024.

Ukupno pregleda: 32

Podelite sa drugima!