Naftagas ubedljiv protiv Kabela

U sklopu 8. kola Srpske fudbalske lige grupa Vojvodina na[i predstavnici imali su polovovičan učinak. Naftagas je na svom stadionu u Elemiru bio bolji od Kabela i slavio je rezultatom 3:0, dok je Radnički doživeo novi poraz na neugodnom gostovanju u Bečeju (1:0).

Naftagas je priužio jedno od najboljih izdanja u ovom prvrnstvu, od prvog minuta igralo se veoma borbeno, odlična je bila poslednja linija predvođena Markom Samardžićem i Nikolom Bjelicom koja nije dala priliku ekipi Kabela da uopšte dođe u poziciju za postizanje gola, ali zasluge za pobedu imaju i svi drugi koji su ostavili srce na terenu. Poveo je Naftagas u 15. minutu. Odlično je po desnoj strani prošao Aleksandar Panić, centrirao, a Vladimir Stepanov iz prve šutirao sa desetak metara i matirao golmana Kabela. Već u sledećem minutu je prednost duplirana, Miloš Savanović je iskoristio kiks golmana Kabela Ognjena Bogunovića i doneo veliku radost svojim navijačima. Konačan rezultat postavljen je u 58. minutu. Marko Renić je uputio odličan centaršut sa desne strane, a Miloš Savanović je glavom postigao svoj drugi gol.

„Mislim da su momci od prvog minuta bili odlučni na terenu da vrate neke loše trenutke iz prethodnih kola. U ovom derbiju smo pokazali da smo ekipa za vrh tabele, ceo tim je ostavio srce na terenu i ukoliko ponovimo ovakve partije imamo čemu da se nadamo“ – rekao je Predrag Kandić, trener FK „Naftagas“

Naftagas: Galin, Grbić, Bjelica, Stepanov (Markoski), Vukoje (Jeličić), Savanović, Samardžić, Bajić, Panić, Renić (Vidić) i Bačvanski.

Kabel: Bogunović, Trninić (Vuruna), Marjanović, Batos (Panjak), Soković, Novaković, Serdar (Kudrić), Petrović, Apostolovski, Milisavljević, Jelić.

Objavljeno: 30. 09. 2023.

Ukupno pregleda: 13

Podelite sa drugima!