Naftaši upalili motore – cilj vrh tabele

Srpska liga grupa Vojvodina startuje 17. avgusta, a fudbaleri Naftagasa su danas započeli pripreme za novu sezonu. Ekipu će ove sezone sa klupe voditi Dragan Jović.

Jović je već vodio ekipu Naftagasa i imao sjajne rezultate, ali su se putevi kluba i ovog zrenjaninskog stručnjaka razdvojili.
Fudbalski klub Naftagas doživljavam kao svoj klub, ljudi u upravi su mi prijatelji i nisam mnogo razmišljao da prihvatim ponudu kluba iz Elemira. Poznajem dosta igrača i sigurno brzo ćemo se svi uklopiti zajedno. Cilj je da igramo što bolji fudbal i da dobacimo maksimalno koliko možemo, a mislim da klub ima kvaliteta za gornji deo tabele – rekao je Dragan Jović.

Dragan Jović

Novi igrači koji su se pojavili na prvom treningu: Ljubomir Stevanović (Radnički – Zrenjanin), Flip Brankov (Begej – Žitište), Strahinja Aleksić (Sloven-Ruma), Miodrag Rudan (Kozara – Gradiška), Nikola Stefanović (Vojvodina).
Starosedeoci: Nikola Galin, Aleksa Matković, Nikola Grbić, Nikola Kovačević, Vuk Jeličić, Marinko Pandurov, Đorđe Bajić, Aleksandar Panić, Matija Zorić, Aleksandar Čigoja, Zoran Švonja, Milan Bačvanski, Vladimir Stepanov, Lazar Vukoje; Miloš Savanović, Stefan Popov, Miljan Milivojev, Uroš Markoski.
Iz opravdanih razloga nisu prisustvovali: Miljan Milivojev, Nikola Bjelica, Nikola Grbić i Marko Samardžić.

 

Kontrolni mečevi do starta šampionata (još uvek nisu precizirani domaćini utakmica):
14.07: Mladost (Omoljica),
20.07: OFK Begej,
22.07: Dinamo (Pančevo)
27.07: OFK Kikinda
31.07: RFK Novi Sad
10.08: Zvezdara

 

 

 

Objavljeno: 08. 07. 2024.

Ukupno pregleda: 65

Podelite sa drugima!