Odigrane prve utakmice baraža za popunu Vojvođanskih liga (VIDEO)

Juče su odigrane prve utakmice baraža za popunu Vojvođanskih fudbalskih liga. Budućnost iz Paraga gotovo je siguran učesnik Vojvađanske lige, na doborom putu je i Srem, a najneizvesniji revanš biće u Nakovu.

Budućnost iz Paraga demonstrirala je silu na svom terenu i ubedljivo sa 6:0 savladala Tomislavce i na taj način gotovo sigurno obezbedila poziciju u VFL Sever. Srem iz Sremskih Mihaljevaca na gostovanje OFK Sirigu ide sa prednošću od 2:0, i taj rezultat ih stavlja u dobru poziciju za zauzimanje preostalog mesta u VFL Jug.
Crvena Zvezda iz Pavliša i Polet iz Nakova remizirali su u prvoj utakmici rezultatom 1:1 u borbi za novo ime u Vojvođanskom Istoku. Poveli su gosti preko Danijela Kočiša u 21. minutu. Domaći izjadnačuju samo 6 minuta kasnije preko Dejana Lazarevića. Oba gola postignuta su nakon centaršuteva sa bočnih pozicija. Imale su obe ekipe sijaset prilika u nastavku da zatresu mrežu protivnika ali golmani obe ekipe bili su na visini zadataka.

Da podsetimo, revanš utakmice igraju se u sredu, 19. juna s početkom u 17h. Naša ekipa biće u Nakovu, te ćete ovu utakmicu moći pratiti uživo na našem YouTube kanalu.
Foto: Instagram FK Crvena Zvezda Pavliš
Objavljeno: 16. 06. 2024.

Ukupno pregleda: 45

Podelite sa drugima!