Pobeda Naftagasa u Adorjanu

Naftagas je nastavio uspešan niz na gostovanju u Adorjanu. Igrači trenera Predraga Kandića su u poslednje dve nedelje stigli do željene forme i to je rezultiralo pobedama protiv Kabela i Tise u Adorjanu. Naftagas je protiv Tise poveo već u 4. minutu, Marko Renić je uputio snažan šut prema golu domaćih, a golman Vojin Stajković je uspeo samo da zakači loptu koja je završila u mreži. Gosti su u 51. minutu udvostručili prednost, a strelac je bio Milan Vidić. Tisa je posle toga krenula u silovite napade, a inicijativa je krunisana golom Aleksandra Zolnajića. On je izveo korner, a lopta je zbog vetra prevarila golmana Nikolu Galina. Posle tog gola Tisa je pojačala napade, ali se dobrim odbranama isticao Nikola Galin, tako da je do kraja ostalo 1:2.

TIsa: Stajković, Kostić, Viola (Cukić), Slavuljica, Juhik (Krunc), Mitrović, Tomić, Provči (Lekaj), Zolnajić, Ivandekić (Šćepović), Mesaroš.

Naftagas: Galin, Grbić, Bjelica, Stepanov (Milivojev), Vukoje, Samardžić, Vidić (Lilić), Bajić, Renić (Markoski), Čigoja i Bačvanski.

 

Objavljeno: 09. 10. 2023.

Ukupno pregleda: 16

Podelite sa drugima!