Radnički krenuo sa pripremama

Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog su se u ponedeljak 15. januara okupili i započeli pripreme za prolećni deo prvenstva u Srpskoj ligi grupa Vojvodina.

Na okupljanju je bio i novi trener Zoran Levnaić koji je na klupu seo umesto Milana Stojanovskog koji se vratio u Teleoptik. Pored novog trenera imenovan je i sportski direktor Kosta Bjedov koji sa bogatim iskustvom stiže iz Pančeva. U klub je stiglo i nekoliko novajlija, Jovan Mitrović, Danilo Provči, Strahinja Karišić, Miloš Pelemiš i Vlado Topić. U odnosu na prvi deo prvenstva novi trener Radničkog neće moći da računa na Miloša Ranđelovića, Stefana Popova, Miloša Maljukana, Predraga Radića, Vuka Šarea, Nikolu Kovačevića i Danila Janjatovića.
  • Veliko mi je zadovoljstvo da sam postao trener Radničkog. Klub ima velike ambicije koje se poklapaju i sa mojim ličnim zato smo se i brzo dogovorili.Mislim da su ljudi koji vode klub ozbiljni, ja sam imao jednu epizodu u OFK Bečeju i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i brzo sam prihvatio poziv Radničkog. Pokušaćemo da usadimo pobednički mentalitet igračima, dobro ćemo se spremiti, biće igrački kadar još pojačan i sve u svemu pokušaćemo da napravimo pozitivnu atmosferu i siguran sam da rezultat neće izostati – rekao je trener Radničkog Zoran Levnaić.
Zrenjanincima drugi deo startuje 2. marta, a tada će u Zrenjanin stiže neugodni Kabel iz Novog Sada, a svakako da će pre tog meča biti odigran i niz kontrolnih utakmica. Ambiciozno i u ove pripreme ulazi kapiten ekipe Ljbomir Stevanović.
  • Završili smo pauzu i polako ulazimo u trenažni proces. Ima novih igrača i mislim da ćemo imati bolji nastup u prolećnom delu prvenstva u odnosu na jesenji. Većina nas se poznaje, pozitivna je atmosfera i nadam se da će biti i takvi rezultati. Nadam se da ćemo u prva dva kola savladadati Kabel i Tisu u Adorjanu i da ćemo se te dve pobede napraviti značajan skok na tabeli – rekao je Ljubomir Stevanović
Radnički se na kraju prvog dela prvenstva nalazi na desetom mestu sa 18 osvojenih bodova. Crveno crni imaju skor od 5 pobeda, 7 poraza i tri remija uz gol razliku 13:21.
Objavljeno: 20. 01. 2024.

Ukupno pregleda: 41

Podelite sa drugima!