Radnički šampion Kupa FSP Zrenjanin (FOTO i VIDEO)

Fudbaleri Radničkog osvojili su Kup Fudbalskog saveza Područja Zrenjanin. Oni su u finalu na svom Stadionu kraj Skrobare savladali OFK Kikindu 1:1 (5:4).

Poveli su gosti iz Kikinde u 28. minutu nakon pogotka Živojnova. U drugom poluvremenu nakon igranja rukom igrača gostiju Adamova, Kovačević je bio precizan sa bele tačke i izjednačio u 56. minutu. Imala su oba tima nekoliko prilika na ovom meču, ali čini se da je 1:1 bio i najrealniji rezultat.

Luka Žilić zamenio golmana Mihajla Francuskog nakon povrede

Zrenjaninci su slavili nakon izvođenja jedanesteraca. SIgurni izvođači u domaćem timu bili su Jovan Mitrović, Marko Kovačević, Ljubomir Stevanović, Luka Nikolić i Dušan Gardinovački. Golman Radničkog Vladan Đekić je zaustavio dva šuta protivničkih igrača. U redovima Kikinda golove su postigli Veljko Lolić, Željko Jokić, Nebojša Đukić i Uroš Mojsilović. Neprecizni su bili Miroslav Živojnov i Dušan Radovanović. Jedan penal odbranio je Luka Žilić.

Dušan Gardinovački bio igrač odluke nakon penala

Radnički: Đekić, Marković (Nikolić), Pelemiš, Topić, Stevanović, Mitrović, Kovačević, Arsić (Provči), Vrbljanac (Gardinovački), Borisavljević i Stepančev.
OFK Kikinda: Francuski (Žilić), Jokić, Beljić, Adamov, Bencke (Ivanović), Mirkov (Mojsilović), Nađpal, Vemić (Lolić), Stanaćev (Radovanović), Živojnov, Đukić.

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura uručio je pehar kapitenu Radničkog Ljubomiru Stevanoviću

Vukosava Đapić Atanacković (GENSEK SSGZ) uručila pehar kapitenu OFK Kikinde Nebojši Đukiću

Pogledajte i najzanimljivije detalje sa utakmice koje je zabeležila naša kamera.

Objavljeno: 03. 04. 2024.

Ukupno pregleda: 75

Podelite sa drugima!