Remi u Srpskoj Crnji (FOTO)

U subotu, 3. februara, u Srpskoj Crnji sastali su se domaća Budućnost i Begej iz Žitišta. Utakmica je odigrana u sklopu priprema za prolećni deo sezone u Vojvođanskoj ligi – grupa istok.

U prvom delu susreta gosti iz Žitišta bili su konkretniji rival na terenu. Igra se tokom najvećeg dela vremena odvijala neposredno ispred gola Crnjana. Prvu veliku priliku videli smo u 13. minutu, kada je fudbaler Begeja, Uroš Novaković zatresao prečku. Tri minuta kasnije, solidna prilika i na drugoj strani. Šutirao je Tomin, ali je Trivunović bio siguran na golu.
A onda, u 22. minutu Novaković je uspeo ono što mu nije pošlo za nogom devet minuta ranije. Lopta se odbila od Kuručeva, a fudbaler Begeja je istu preciznim udarcem sa desetak metara poslao u mrežu – 0:1.
Pet minuta kasnije dosuđen je slobodnjak za Žitištane. Kuč se sa velike udaljenosti odlučio na šut, koji je bio solidan, ali nedovoljan da se savlada golman domaćih. U poslednjih nekoliko minuta prvog poluvremena, fudbaleri Budućnosti uspeli su da se oslobode pritiska gostiju. Imali su i jednu priliku preko Radojičića, ali je njegov udarac završio iznad prečke.
U drugom poluvremenu treneri Zečević i Jović napravili su veliki broj izmena. Reklo bi se da su pomenute promene više prijale domaćima, koji su u nastavku igrali znatno organizovanije. Ipak, prvu šansu su u 63. minutu imali gosti, kada je šutirao Mladen Novak, a njegov udarac zaustavio čuvar mreže Budućnosti.
U 75. minutu došlo je do izjednačenja, a ispostaviće se na kraju, i konačnog rezultata. Fudbaleri iz „Đurine varoši” izveli su korner, gosti su bili nesigurni na prvoj stativi, što je iskoristio Markov koji je sa metar od linije poslao loptu u gol.
GLEDALACA: 53
SUDIJA: Kristijan Kovač (Mokrin)
BUDUĆNOST: Kuručev, Kondić, Savin, Markov, Terzin, Kovačević, Tomin Ž, Radojičić, Hovanec, Ajdarić.
Sa klupe su u igru ušli: Živkov, Perin, Radivojac, Mastilo, Stanić, Tomin M, Palibrk, Vlaučin.
BEGEJ: Trivunović, Rapaić, Mijatović, Nikolić, Obrenić, Krstin, Novaković U, Petrov, Grbić, Kuburović, Kuč.
Sa klupe su u igru ušli: Miljević, Umićević, Milin, Baroševčić, Čabrilo, Novak, Novaković Nj.

Pogledajte fotografije sa utakmice:

FOTO: ALEKSANDAR POPOVIĆ
A. POPOVIĆ
Objavljeno: 03. 02. 2024.

Ukupno pregleda: 224

Podelite sa drugima!