Sloven želi da očuva prvo mesto do kraja šampionata

Fudbalski klub Sloven iz Rume, inače novajlija u Srpskoj ligi grupa Vojvodina, jesenji je šampion u ovom rangu takmičenja. Nakon 15. kola Rumljani imaju skor od 11 pobeda i 4 poraza, uz gol razliku 28:12. Već predstojećeg vikenda startuje drugi deo prvenstva, a Rumljani proleće započinju u Bečeju protiv istoimene ekipe.

Ekipa Slovena najprijatnije je iznenađenje lige, a jedan od tvoraca velikog uspeha je Zoran Vasiljević koji je optimista i pred početak drugog dela prvenstva.
Očekivanja uprave kluba su da pokušamo da ostanemo na poziciji na kojoj smo trenutno. Adekvatno smo se pojačali i pripremili, odigrali smo 6 kontrolnih utakmica koje su nam pomogle da imamo uvid o kvalitetima pojačanja, a sklopili smo i mozaik kako bi trebali da izgledamo već od prvog kola. Biće zanimljiva i izjednačena liga. Pored Slovena mislim da će ozbiljni kandidati biti za prvo mesto biti Železničar, Omladinac, Naftagas, Kabel i još neki koji vrebaju iz senke. Sve su to kvalitetne ekipe i mislim da svaka od njih ima potencijala za prvo mesto – rekao je Zoran Vasiljević, trener FK Sloven.
Bilans prelaznok roka u Slovenu – došli: Janjić (Jedinstvo), Protić (Radnički (SM), Stepanović (Sloboda DT), Popović (Tartan). Otišali su Aleksić i Živković.

 

Objavljeno: 29. 02. 2024.

Ukupno pregleda: 94

Podelite sa drugima!