UŽIVO: Vojvodina vs Ararat-Jermenija

DB Video nastavlja sa praćenjem priprema novosadske Vojvodine na Kipru. Sledeći, treći po redu, kontrolni meč igraju protiv jermenskog Ararata sutra u 17 časova po lokalnom (16 časova po srpskom) vremenu. I ova utakmica će ići uživo na našem YouTube kanalu.

Tačno 10 dana od kako su doputovali na Kipar, fudbaleri Vojvodine će imati novu proveru. Već smo rekli da je atmosfera u klubu odlična, čemu svedoče i izjave samih igrača. Ono što, takođe, ide u prilog ovoj tvrdnji jesu rezultati ostvareni u dosadašnjim proverama. Naime, obe dosadašnje utakmice imale su isti tok: protivnik povede, Vojvodina izjednači (naravno) a potom i preokrene rezultat u svoju korist.
Tako je prvo savladan naš Voždovac rezultatom 2:1, a pre 3 dana i domaći Onisilos, samo što je ovog puta Vojvodina demonstrirala svu svoju silu. Kiparski drugoligaš je „samo“ 5 puta vadio loptu iz svoje mreže, mada istini na volju mogao je rezultat biti i mnogo veći u korist srpskog tima. Sve ovo daje legitimitet rečima da se trenira kao nikada do sad.
Ararat-Armenia član je jermenske Premier lige i trenutno zauzima 3. poziciju u jermenskom eltnom društvu. Pored domaćih igrača, za klub nastupaju i internacionalci iz Brazila, Kolumbije, Portugala…
Utakmica se igra na trening terenu AEKa iz Larnake.
Objavljeno: 27. 01. 2024.

Ukupno pregleda: 58

Podelite sa drugima!