Visoke ambicije Zvezdare

Sa pripremama za drugi deo sezone pre nešto više od nedelju dana krenula je i Zvezdara. Tim sa Bulbuldera je prvi deo prvenstva u Srpskoj ligi „Beograd“ završio na drugom mestu sa 34 osvojena boda, koliko ima i lider Zemun. Zvezdara je ostvarila 10 pobeda, 4 nerešena rezultata i samo 1 poraz. Višegodišnji trener tima Zdravko Kovačević je o jesenjem delu takmičenja rekao:

Letos smo napravili novu ekipu, sa čak 20 novih igrača. U prvom kolu smo u nadoknadi vremena u gostima savladali Radnički iz Obrenovca i kao da je već tada u ekipi „kliknulo“. Nastavili smo sa dobrim igrama tokom čitave jeseni i završili na visokom drugom mestu.
Pripreme za drugi deo sezone Zvezdara je počela pre 10-tak dana:
Odradjen je prvi deo priprema koji je uvek najteži za igrače. Radili smo na fizičkom delu treninga. Polako krećemo i sa uigravanjem linija. Imali smo i nekoliko igrača na probi. Prva utakmica nas očekuje u petak protiv rumunskog Lupaka u Staroj Pazovi. Nakon toga slede mečevi sa Crvenom zvezdom u Malom Mokrom Lugu i sa Omladincem iz Novih Banovaca na našem terenu.
Tokom ove zime došlo je i do nekih promena u igračkom kadru:
Novajlije su desni bek Stašević (OFK Vršac), štoper Milicanović (Radnički Sremska Mitrovica), vezista Ivanić (Radnički Obrenovac), krilo Dragić (Prva iskra) i napadač Jokić (Sinđelić). U potrazi smo za još jednim špic igračem i na poziciji zadnjeg veznog. Ekipu su napustili Borjan, Vukićević, Vukašinović, Marjanović, Dragojlović, Šević i Rančić.
Očekivanja od prolećnog dela sezone su velika:
Igrama u prvom delu sezone smo postavili visoke standarde. Ambicije u nastavku prvenstva su velike. Probaćemo da dodjemo do višeg ranga. Prošle sezone to nije bilo realno u konkurenciji Ofk Beograda i Zemuna. Ove sezone Zemun nam je ponovo konkurent, mada i Teleoptik veoma dobro igra. Šta će na kraju sezone biti, pokazaće vreme.
Objavljeno: 01. 02. 2024.

Ukupno pregleda: 78

Podelite sa drugima!