Vojvodina na Kipru nastavlja sa treninzima

Nakon odigrane prve pripremne utakmice i slobodnog popodneva koje su zaslužili, fudbaleri novosadske Vojvodine danas su nastavili sa treninzima.

Prvi deo današnjih obaveza odrađen je u fitnes centru „Acceptus“ koji se nalazi na nekih 500m od hotela u kojem su smešteni igrači i stručni štab. Akcenat je, naravno, stavljen  na doterivanje fizičke spremnosti fudbalera novosadskog tima. Popodnevni trening odrađen je na terenima za trening koji pripadaju kiparskom prvoligašu AEK-u iz Larnake. Kuriozitet je da je upravo protiv ove ekipe Vojvodina odigrala generalnu probu na letnjim pripremama u Sloveniji ove godine pred susret sa drugom kiparskom ekipom (Apoelom) na Vošinom izletu na evropsku scenu.
Ono što posebno upada u oči posmatraču sa strane jeste atmosfera u klubu i među igračima. Prvi put u 4 godine (koliko DB Video prati pripreme FK Vojvodina) se desilo da igrači nakon završenog treninga u velikom broju prilaze i pozdravljaju se sa svim predstavnicima medija koji prate klub na ovim pripremama. Evidentno je atmosfera u ekipi na izuzetno visokom nivou, pogotovo što je već na prvoj pripremnoj utakmici zabeležena pobeda protiv ekipe koja je Voši nanela poraz u domaćem prvenstvu.
Ono što novosadsku ekipu očekuje u narednim danima je još jedan trening sutra popodne, a u sredu se kreće put Sotire gde će Vojvodina odigrati drugi kontrolni meč protiv kiparskog drugoligaša Achyronas-Onisilosa.
Objavljeno: 22. 01. 2024.

Ukupno pregleda: 40

Podelite sa drugima!