Zemunci imaju visoke ambicije

Jesenji deo sezone fudbaleri Zemuna su završili na prvom mestu sa 34 osvojena boda. Zemunci na tabeli Srpske lige „Beograd“ imaju isti broj bodova kao i drugoplasirana Zvezdara, dok trećeplasirani Teleoptik zaostaje 2 boda za vodećim dvojicem.

Ekipa iz „Gornje Varoši“ se vredno priprema za nastavak prvenstva. Krilni napadač Filip Djordjević o prvom delu priprema govori:
„Dosadašnji deo priprema je protekao po planu, dobro se radi. Atmosfera u ekipi je dobra i nije bilo povreda što je najbitnije“- kaže Đorđević
Do kraja pripremnog perioda će se dobro i žestoko trenirati:
„Očekivanja do kraja priprema su ista kao do sad, da se radi maksimalno, da se odigraju prijateljske utakmice i da se spremamo za prolećni deo prvenstva“ – dodaje igrač Zemuna
Ekipa je prvi deo takmičenja završila na prvom mestu tabele.
„Završili smo jesenji deo prvenstva na prvom mestu koje delimo sa ekipom Zvezdare. Ambicije su da budemo prvi na kraju sezone, doveli smo dobra pojačanja, napravili dobar tim, tako da mislim da ćemo i ostvariti naš cilj“ očekuje Filip Đorđević
Filip Djordjević je istakao koga vidi i kao najveće konkurente.
„Najveći konkurenti za prvo mesto i ulazak u Prvu ligu su nam svakako Zvezdara, Teleoptik i Radnički iz Obrenovca. Biće velika borba, ali se nadam da ćemo mi prvi proći kroz cilj“ završio je Đorđević.
Zemunci su u nedelju pobedili Dunav u Starim Banovcima sa 3:1 u jednoj dobroj proveri. Narednu utakmicu tim iz Gornje varoši igra u subotu kada se sastaje sa ekipom Železničara iz Indjije.
Ekipu Zemuna su do sada pojačali napadač Nemanja Kojić (Loznica), ofanzivni igrač Strahinja Adamović (Prva iskra Barič), golman Nikola Borjan (Zvezdara), krilo Milan Zorica (Budućnost Dobanovci), Uroš Vukićević krilni napadač (Zvezdara), kao i  golman Merdan Ganić (Novi Pazar).

Naslovna fotografija: DB Video
Fotografija u tekstu:  Instagram FK Zemun

 

Objavljeno: 06. 02. 2024.

Ukupno pregleda: 74

Podelite sa drugima!