Vikend uz sport i DB Video

Kao po tradiciji i ovog vikenda će u direktnom prenosu moći da se prati niz sportskih mečeva. Program startuje u subotu.

Od 16,30 možete pratiti meč 23. Srpske lige grupa Vojvodina u kojem igraju Železničar iz Inđije i Borac iz Šajkaša. Meč se i ovog puta igra na stadionu Indeksa u Novom Sadu.

Od 19 časova na programu je derbi Druge rukometne lige Vojvodine u kojem igraju pančevački RA Dinamo i Radnički iz Šida.

Od 19,30 pratimo košarkašku utakmicu iz Žitišta. U 29. kolu Prve Regionalne lige grupa sever igraju domaći Sveti Đorđe i Akademik iz Srbobrana.

U nedelju 14. aprla u prepodnevnom terminu nastavljamo sa Srpskom ligom grupa Vojvodina. Od 11 časova u Pančevu igraju Dinamo – Sloven.

Od 16,30 igraju se mečevi Vojvođanske fudbalske lige grupa istok. Kamerom će biti pokriveni mečevi Rusanda – Jedinstvo (BK), Vojvodina 1928 – Crvena zvezda (RS) i Polet (I) – Sloboda (NK). Kamera će biti prisutna i na utakmici 13. kola MFL Žitište – Kikinda u kojoj igraju Podgrmeč iz Žitišta i Roham iz Nove Crnje.

Objavljeno: 13. 04. 2024.

Ukupno pregleda: 60

Podelite sa drugima!